Bijzonder overnachten in Drenthe

Bijzonder overnachten in Drenthe? Bungalow Diever verhuurt luxe vakantiehuizen: geheel vrijstaand, volop comfort en omgeven door de schitterende natuur van de provincie Drenthe. Dat is wat onze vakantiehuizen bieden.

Wanneer u een vakantiehuis huurt overnacht u op bijzondere wijze in een uniek vakantiehuis, midden in het bos in Drenthe. De luxe vakantiehuizen zijn in Amerikaanse Country-stijl gebouwd en ingericht en bieden u een unieke beleving op een toplocatieBijzonder overnachten in Drenthe, natuurlijk bij Bungalow Diever!

De mogelijkheden van bijzonder overnachten bij Bungalow Diever

 

Bijzonder overnachten in het bos

bijzonder overnachten drentheHuurt u één van deze vakantiehuizen in het bos, dan kijkt u gedurende uw verblijf uit op Nationaal Park Drents Friese Wold en geniet u van bijzonder overnachten. Via een zandpad komt u bij het luxe vakantiehuis. Dit vakantiehuis is comfortabel ingericht en heeft als extraatje een grote tuin met terras, privé parkeerplaats en openhaard. Verder zijn de vakantiehuizen in het bos van alle gemakken voorzien. 

De comfortabele bedden staan garant voor een gezonde nachtrust. ’s Ochtends wordt u uitgerust weer wakker en hoort u niets anders dan het geruis van de bomen en vrolijke gefluit van de vogels. Bij de receptie kunt u de hele dag door verse warme broodjes halen, dus begin uw dag goed met een heerlijk ontbijt op de veranda of in de tuin.

Overnacht op bijzondere wijze in Drenthe  

bijzonder overnachtenOvernacht op bijzondere wijze in Drenthe en huur een vakantiehuis. Op deze manier ontdekt u gedurende een uniek verblijf de bijzondere Drentse streek. Bij Bungalow Diever heeft u de keuze uit maar liefst drie authentieke vakantiehuizen, namelijk: Laurel Hill, Moshannonen het Woudhuis. Allen nabij de Drentse bossen gelegen en van uitstekende faciliteiten voorzien. U kunt met 4 tot 6 personen bijzonder overnachten in Drenthe.

Overdag kunt u er gezellig op uit gaan. Ontdek dorpjes, de Drentse cultuur of maak prachtige wandelingen en fietstochten door de bijzondere en groene omgeving. Kortom, huur een comfortabele vakantiehuis en geniet van bijzonder overnachten in Drenthe bij Bungalow Diever!

Maak een prijsopgaveReserveer online

Daarom kiest u voor Bungalow Diever

  • Luxe en comfortabele verhuuraccommodaties
  • Bijzonder overnachten midden in het bos
  • Ultieme rust en privacy tijdens uw vakantie
  • Gelegen op een unieke locatie aan de rand van een Nationaal Park
  • Altijd wat leuks te doen in de omgeving

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Bungalow Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,2
8,8
8,8
8,8
8,9

8,9

256
beoordelingen