Grote steden rondom Diever

Diever is een klein pittoresk dorpje. Maar ook wanneer u zin heeft in een dagje shoppen en de gezellige drukte van de stad wilt opzoeken, dan kunt u alle kanten op.

Meppel, een stad met een dorps karakter

De stad Meppel ligt op slechts 24 kilometer afstand van de camping. U kunt hier een middagje winkelen, een terrasje pakken, of een museum bezoeken. In de zomer organiseert Meppel diverse grote activiteiten, waarbij de Meppeler donderdag bekend is bij de Drentenaren. Op de Meppeler donderdag kunt u overdag slenteren over de braderie, maar ook genieten van de optredens van de diverse bekende en minder bekende muzikanten. Een leuk evenement en zeker een bezoek waard.

Assen, Hoogeveen en Steenwijk

Andere grote steden in de directe omgeving zijn Assen, Hoogeveen en Steenwijk. Zo staat Assen bekend om de TT, maar heeft uiteraard veel meer te bieden dan dat. Zoals een gezellig stadscentrum en vele Musea.

Er gaat niets boven Groningen

De slogan van Groningen is niet zomaar “Er gaat niets boven Groningen”. In Groningen kunt u van alles doen, zien en beleven. Variërend van een geweldig stadscentrum tot grote meubelboulevard, van musea tot rondvaart door de grachten en van theater tot zomerse evenementen.

Lees minder

Lees minder

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Steden Drenthe | Bungalow Diever