Huisje huren in Drenthe bij Bungalow Diever

huisje huren drentheHuisje huren in Drenthe? Stop uw zoektocht en kom met het hele gezin genieten van een topvakantie bij Bungalow Diever. Waant u zich al vóór binnenkomst in Amerika; onze luxe vakantiehuisjes bevinden zich op een toplocatie én zijn in Amerikaanse Country-stijl gebouwd en ingericht. Voor een bijzondere overnachting huurt u natuurlijk een huisje bij Bungalow Diever.

Authentiek huisje met uitstekende faciliteiten

huisje huren in drentheEen huisje huren in Drenthe bij Bungalow Diever betekent genieten van vele, uitstekende faciliteiten. Zo zijn de vakantiehuizen op zo’n manier ingericht, dat u van alle gemakken bent voorzien. Een comfortabel en luxe verblijf is immers een fijn verblijf. Haal de mooiste herinneringen met uw gezelschap naar boven in de woonkamer met openhaard, speel met de kinderen in de grote tuin met terras en parkeer uw auto op uw eigen parkeerplaats.

Bij Bungalow Diever heeft u de keuze uit maar liefst vier luxe vakantiehuizen, namelijk: Moshannon, Laurel Hill, Het Woudhuis en Eagle Rock.

Midden in het bos een huisje huren in Drenthe

Bij ons kunt u bijzonder overnachten op een overweldigende locatie. Zo viert u vakantie tussen de bomen en heeft u een prachtig uitzicht op Nationaal Park Drents Friese Wold. En wat dacht u van het geluid van ruisende bomen en tjilpende vogels? Tijdens een vakantie op Bungalow Diever komt u echt tot rust.

Meer weten over een huisje huren in Drenthe bij Bungalow Diever? Neem dan contact met ons op of reserveer online direct uw vakantie.

Bekijk ons aanbod

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Bekijk ons aanbod
Huisje huren Drenthe | Bungalow Diever