Algemene informatie

Aankomst en vertrek
Aankomst op vrijdag of maandag vanaf 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.
Verhuurperiode is per week, midweek of weekend. In het hoogseizoen is echter alleen verhuur van vrijdag - vrijdag mogelijk, uitgezonderd de arrangementen en last minutes. 
Wilt u een vakantiehuis huren voor een afwijkende verhuurperiode, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactloos inchecken en uitchecken
Bij de voordeur van het vakantiehuis hangt een sleutelkluis. Vlak voor aankomst ontvangt u van ons een bericht met de code om de kluis te openen. In deze sleutelkluis kunt u de sleutel ook weer achterlaten bij vertrek.

Calamiteiten
Heeft u echter gedurende uw verblijf een vraag of zijn er calamiteiten, dan kunt u contact opnemen met Marjan Ike via telefoonnummer 06 - 54 99 58 84.

Huisdier
Een huisdier is in overleg toegestaan. Hierbij gaan we er wel van uit dat u uw huisdier niet langdurig alleen in het huis achterlaat. Ook vragen we u om uw huisdier niet op de bank te laten liggen of in de slaapkamers. Tevens brengen we eenmalig een extra bedrag voor de schoonmaakkosten in rekening.

Linnengoed
Country Houses:
Alle bedden (1 x 2-persoons en 4 x 1-persoons) zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Het 2-persoonsbed heeft een 2-persoons dekbed. Zelf neemt u mee: dekbedhoezen, onderlakens, slopen, en handdoeken en theedoeken.

Bungalow:
Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Het 2-persoonsbed heeft een 2-persoons dekbed. Zelf dient u dekbedhoezen, onderlakens, slopen, en handdoeken en theedoeken mee te nemen.

Mindervaliden
Niet alle accommodaties zijn geschikt voor mindervaliden gezien de ligging in het bos. De bungalow is geheel gelijkvloers, echter zitten er wel drempels in de bungalow en zijn er geen speciale faciliteiten (douchebeugels bijvoorbeeld) aanwezig. Vraag ons naar de mogelijkheden en een passend advies.

Ondanks onze nauwkeurige schoonmaak kunnen Carapatiënten last ervaren in verband met de openhaard. Vraag ons naar de mogelijkheden en een passend advies.

Reserveren en annuleren
U kunt op onze website direct online reserveren. Uiteraard mag het ook per e-mail of schriftelijk. We verhuren in principe alleen weken van vrijdag 15 uur tot vrijdag 10 uur. In het vóór en naseizoen verhuren we ook weekenden en midweken in overleg, ons advies reserveer tijdig.

Bij het reserveren betaalt u binnen 14 dagen de helft van het totale bedrag en de andere helft dient 30 dagen voor de aankomstdatum in ons bezit te zijn.

Als uw vakantie door omstandigheden niet door kan gaan en u moet annuleren, dan wordt het vooruitbetaalde bedrag niet gerestitueerd. Het is mogelijk een annuleringsverzekering bij ons af te sluiten, hiervoor kunt u contact met ons op nemen voor meer informatie.

Schoonmaken
Na uw verblijfsperiode wordt de accommodatie schoon gemaakt. Hiervoor brengen we eenmalig schoonmaakkosten in rekening, deze kosten zijn niet bij het verhuurtarief inbegrepen.

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Bekijk ons aanbod
Algemene informatie Bungalow Diever