Algemene informatie

Aankomst en vertrek
Aankomst op vrijdag of maandag vanaf 15.00 uur en vertrek voor 10.30 uur.
Verhuurperiode is per week, midweek of weekend. In het hoogseizoen is echter alleen verhuur van vrijdag tot vrijdag mogelijk, uitgezonderd de arrangementen en last minutes. 
Wilt u een vakantiehuis huren voor een afwijkende verhuurperiode, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactloos inchecken en uitchecken
Bij de voordeur van het vakantiehuis hangt een sleutelkluis. 5 dagen voor aankomst ontvangt u van ons een mail met de code om de kluis te openen. In deze sleutelkluis kunt u de sleutel ook weer achterlaten bij vertrek.

Beheerder
Heeft u gedurende uw verblijf een vraag met betrekking tot de accommodatie of zijn er calamiteiten, dan kunt u contact opnemen met de beheerder Natasha Kunst via telefoonnummer 06-46312931

Laadpaal voor uw elektrische auto
Bij Countryhouse Moshannon beschikt u over een privé laadpaal bij de woning. De beschikbaarheid is dus gegarandeerd en u kunt er met elke laadpas terecht. De stroom die hiervoor wordt gebruikt is 100% groen en wordt volledig opgewekt door windmolens en zonnepanelen. Dat geldt overigens voor alle stroom die we bij Bungalow Diever gebruiken.

Huisdier
Er is alleen 1 hond toegestaan. Hierbij gaan we er wel vanuit dat u uw hond niet langdurig alleen in het huis achterlaat. Ook vragen we u om uw hond niet op de bank te laten liggen of in de slaapkamers. Tevens brengen we eenmalig een extra bedrag voor de schoonmaakkosten in rekening.

Linnengoed
Alle bedden (2 x 2-persoons en 2 x 1-persoons) zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Uw bedden zijn voor u opgemaakt bij aankomst en ook in keukenlinnen is voorzien. Alleen badlinnen dient u zelf mee te nemen.

Mindervaliden
Countryhouse Moshannon kan minder geschikt zijn voor mindervaliden gezien de ligging in het bos. Het toilet, de badkamer en 2 slaapkamers bevinden zich op de begane grond, echter er zijn geen speciale faciliteiten (douchebeugels bijvoorbeeld) aanwezig.

Ondanks onze zorgvuldige schoonmaak kunnen Carapatiënten last ervaren in verband met de openhaard.

Reserveren en annuleren
U kunt op onze website direct online reserveren. Uiteraard mag het ook per e-mail. In het hoogseizoen verhuren we alleen hele weken van vrijdag tot vrijdag. In het vóór- en naseizoen verhuren we ook weekenden en midweken, ons advies is om tijdig te reserveren.

Na het reserveren dient de helft van het totale bedrag binnen 3 dagen te worden betaald. De andere helft betaald u uiterlijk 60 dagen voor de aankomstdatum.

Als uw vakantie door omstandigheden niet door kan gaan en u moet annuleren, dan zijn er voorwaarden van toepassing.

Schoonmaken
Na uw verblijfsperiode wordt de accommodatie schoon gemaakt. Hiervoor brengen we eenmalig schoonmaakkosten in rekening.

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Algemene informatie Bungalow Diever