Uitstekende faciliteiten op Bungalow Diever

Om u een fijn verblijf te bezorgen, bieden wij diverse uitstekende faciliteiten. Onderstaand beschrijven we in het kort wat u op Bungalow Diever kunt verwachten.

Gratis wifi in de bungalow en Country Houses

Waar zouden we zijn zonder internet? E-mail checken, de weersverwachtingen bekijken, foto’s delen via social media, het is de normaalste zaak van de wereld. Tijdens uw vakantie hoeft u niets van dat alles te missen. Via het wifinetwerk in de vakantiehuizen kunt u altijd en overal online zijn.

Avontuurlijk spelen in het bos

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen bij Bungalow Diever. Ze kunnen uren klimmen en klauteren in het bos, hutten bouwen of spelen met zand. Dat is het grote voordeel van de bosrijke omgeving en de vrijstaande ligging van de vakantiehuizen.

Spelen en zwemmen in de natuur

Het bos is een groot speelparadijs, maar er is in de omgeving nog veel meer te doen. Zo ligt er op slechts een half uurtje fietsen van Bungalow Diever een grote natuurlijke zwemplas waar u in de zomer verkoeling kunt zoeken. Ook een speurtocht door de bossen maakt de vakantie niet alleen leuk, maar ook nog educatief!

Vakantie met de hond in Drenthe? Natuurlijk bij Bungalow Diever!

Op vakantie met de hond in Drenthe? Wij heten u en uw trouwe viervoeter(s) van harte welkom bij Bungalow Diever! Zo kunt u bij ons hondvriendelijke vakantiehuisjes huren, zoals onze bungalow of Country Houses. Wat Bungalow Diever dé ideale uitvalsbasis maakt voor een vakantie met de hond? In de omgeving zijn er vele prachtige natuurgebieden. Wandelen, fietsen en ravotten in de bossen, het kan allemaal!

Boodschappen

In het centrum van Diever zitten diverse winkels en een supermarkt waar u de dagelijkse boodschappen kunt halen.

Fiets huren

Wilt u de omgeving verkennen op de fiets? Huur dan een fiets in het centrum van Diever. De fietsenwinkel biedt diverse dames-, heren- en kinderfietsen. Bezoek de website om direct uw fiets online te reserveren. 

Gratis parkeren bij uw bungalow of vakantiehuis

De verhuuraccommodaties beschikken over een eigen parkeerplaats.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Bekijk ons aanbod
Faciliteiten Bungalow Diever in Drenthe