Uitstekende faciliteiten op Bungalow Diever

Om u een fijn verblijf te bezorgen, bieden wij diverse uitstekende faciliteiten. Onderstaand beschrijven we in het kort wat u op Bungalow Diever kunt verwachten.

Privé laadpaal voor uw elektrische auto

Op vakantie gaan met een elektrische auto is soms nog een uitdaging. Kan ik in de buurt van de accomodatie laden? Is het laadstation beschikbaar of moet ik reserveren? Bij Countryhouse Moshannon beschikt u over uw privé laadpaal bij de woning. De beschikbaarheid is dus gegarandeerd en u kunt er met elke laadpas terecht. De stroom die hiervoor wordt gebruikt is 100% groen en wordt volledig opgewekt door windmolens en zonnepanelen. Dat geldt overigens voor alle stroom die we bij Bungalow Diever gebruiken.

Gratis wifi in Countryhouse Moshannon

Waar zouden we zijn zonder internet? E-mail checken, de weersverwachtingen bekijken of foto’s delen via social media, het is de normaalste zaak van de wereld. Tijdens uw vakantie hoeft u niets van dat alles te missen. Dankzij het wifinetwerk kunt u in Moshannon altijd online zijn. Via de digitale tv kunt u ook uw eigen streamingsdienst zoals Netflix of videoland bekijken.

Avontuurlijk spelen in het bos

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen bij Bungalow Diever. Ze kunnen uren klimmen en klauteren in het bos, hutten bouwen of spelen met zand. Dat is het grote voordeel van de bosrijke omgeving en de vrijstaande ligging van het vakantiehuis.

Spelen en zwemmen in de natuur

Het bos is een groot speelparadijs, maar er is in de omgeving nog veel meer te doen. Zo ligt op slechts een half uurtje fietsen van Moshannon 'het Blauwe meer', een grote natuurlijke zwemplas waar u in de zomer verkoeling kunt zoeken. Liever een zwembad? Ook zwembad 'het Bosbad' ligt op slechts 30 minuten fietsen of 10 minuten met de auto. Een speurtocht door de bossen maakt de vakantie niet alleen leuk, maar ook nog educatief! Het Oermuseum heeft een QR Wandel- en zoektocht voor u uitgezet die langs Moshannon loopt.

Vakantie met de hond in Drenthe? Natuurlijk bij Bungalow Diever!

Op vakantie met de hond in Drenthe? Wij heten u en uw trouwe viervoeter van harte welkom bij Bungalow Diever! Wat Bungalow Diever dé ideale uitvalsbasis maakt voor een vakantie met de hond? In de omgeving zijn er vele prachtige natuurgebieden en losloopgebieden. Wandelen, fietsen en ravotten in de bossen, het kan allemaal!

Boodschappen

In het centrum van Diever zitten diverse winkels en een supermarkt waar u de dagelijkse boodschappen kunt halen.

Fiets huren

Wilt u de omgeving verkennen op de fiets? Huur dan een fiets in het centrum van Diever. De fietsenwinkel biedt diverse dames-, heren- en kinderfietsen. Bezoek de website om direct uw fiets online te reserveren. 

Gratis parkeren bij uw vakantiehuis

Bij Moshannon beschikt u over ruim voldoende parkeergelegenheid op uw eigen terrein.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Faciliteiten Bungalow Diever in Drenthe