Natuurhuisje huren in Drenthe bij Bungalow Diever

natuurhuisje huren drentheNatuurhuisje huren in Drenthe? Kom tot rust tijdens een heerlijke vakantie in ons natuurhuisje bij Bungalow Diever. Wij bieden een luxe, bijzonder vakantiehuis midden in het bos met uitzicht op Nationaal Park Drents Friese Wold. Geniet van het geluid van ruisende bomen en tjilpende vogels, maak de mooiste wandel- en fietstochten of geniet van een heerlijke maaltijd op de veranda of in de tuin. Vakantie vieren bij Bungalow Diever in een natuurhuisje betekent ontspannen!

Luxe natuurhuisje 

natuurhuisje huren in drentheEen natuurhuisje huren in Drenthe bij Bungalow Diever is natuurlijk genieten van alle gemakken. Door de smaakvolle Amerikaanse inrichting waant u zich in een compleet andere wereld, een wereld met een ontspannen, onbezorgde en bovenal unieke sfeer. Dit natuurhuisje beschikt o.a. over een openhaard, tuin met terras én privé parkeerplaats.

Een huisje huren in Drenthe: midden in het bos overnachten

Een vakantie in een natuurhuisje bij Bungalow Diever betekent bijzonder overnachten op een overweldigende locatie. Zo viert u vakantie tussen de bomen en heeft u een prachtig uitzicht op Nationaal Park Drents Friese Wold. Hier kunt u de mooiste wandelingen maken en fietsroutes volgen. Ook op uw zonnige terras geniet u van de natuur: luister naar de stilte in Drenthe en ontspan!

Meer weten over een natuurhuisje huren in Drenthe bij Bungalow Diever? Neem dan contact met ons op of reserveer online direct een welverdiende topvakantie!

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Natuurhuisje huren Drenthe | Bungalow Diever