Restaurants in Diever

diever altijd wat te doen 11Heerlijk uit eten in een restaurant in Diever? Dan geven we u graag een paar tips. Bungalow Diever ligt op loopafstand van het centrum van Diever, waar diverse restaurants en eetcafés zijn gelegen en u terecht kunt voor een smakelijke lunch, diner of versnapering. Neem plaats op één van de vele terrasjes, of trakteer uzelf op een Italiaans ijsje in de ijssalon. 

Restaurant tip van Bungalow Diever

Op loopafstand van de vakantiehuizen ligt de nieuwe Brasserie & Restaurant Villa BlauwHemel. Op misschien wel een van de mooiste plekken van Drenthe met een prachtig uitzicht over de glooiende es vanaf het ruime terras. Laat u verrassen door de huisgemaakte gerechten met Scandinavische invloeden van de chef.

Top 5 restaurants in en om Diever

Avondje uit naar het Shakespearetheater

Diever staat bekend om het Shakespearetheater waar in de zomer diverse voorstellingen worden gehouden in het openlucht theater. Maak uw verblijf compleet met een heerlijk diner in het tegenovergelegen restaurant Villa BlauwHemel, om vervolgens een bezoek te brengen aan het theater. Villa BlauwHemel heeft een speciaal theaterbuffet met heerlijke huisgemaakte gerechten. Het belooft een avond te worden om nooit te vergeten!

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Restaurants in Diever | Bungalow Diever