Luxe vakantiehuis huren in Drenthe bij Bungalow Diever!

luxe vakantiehuis huren drentheLuxe vakantiehuis huren in Drenthe? Ontdek dit waanzinnige, luxe vakantiehuis bij Bungalow Diever. Ons vrijstaande vakantiehuis is in een Amerikaanse Country-stijl ingericht, biedt volop comfort en bevindt zich op een schitterende locatie in Drenthe. Een ideale uitvalsbasis voor een fantastische, luxe vakantie met het hele gezin. Bij Bungalow Diever huurt u een luxe vakantiehuis voor een unieke ervaring.

Comfortabel ingerichte, luxe vakantiehuis huren in Drenthe

luxe vakantiehuis huren in drentheEen luxe vakantiehuis huren in Drenthe met uitstekende faciliteiten? Bij Bungalow Diever is dat uiteraard mogelijk. Ons luxe vakantiehuis heeft alle ingrediënten in huis voor een onbezorgde vakantie. Ook aan luxe komt u niets tekort. Zo kunt u met uw gezelschap bijkletsen bij de openhaard, gezamenlijk een maaltijd bereiden in de open keuken of genieten van het zonnetje in uw grote tuin met terras.

Luxe vakantiehuis huren in Drenthe: dagje eropuit met de kinderen

Een vakantie bij Bungalow Diever kan prima gecombineerd worden met een dagje eropuit met de kinderen. Ga op avontuur in Attractiepark Slagharen in Hardenberg, reis door de tijd in het OERmuseum West Drenthe in Diever of heb urenlang plezier in het Zwem- en Speelparadijs Het Bosbad in Vledder.

Meer informatie over een luxe vakantiehuis huren in Drenthe? Neem contact met ons op of reserveer online eenvoudig een topvakantie bij Bungalow Diever.

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Luxe vakantiehuis huren Drenthe | Bungalow Diever