Heerlijke huisjes in Drenthe? Ontdek het vakantiehuis bij Bungalow Diever

heerlijke huisjes drentheHuur een heerlijk huisje in Drenthe bij Bungalow Diever en geniet van een aangename vakantie met het hele gezin of vrienden. De uitstekende faciliteiten in combinatie met de unieke ligging aan de rand van Nationaal Park Drents Friese Wold maakt Bungalow Diever tot een ideale vakantiebestemming.

Ontdek ons heerlijke huisje in het Drentse Diever en geniet van een comfortabele vakantie in een 5-sterren omgeving.

Heerlijk huisje in Drenthe met uitstekende faciliteiten

6 persoons vakantiehuis moshannon huren drenthe bungalow diever 01Wij beschikken over een luxe en comfortabel vrijstaande vakantiehuis. De accommodatie is gelegen in de Drentse bossen en beschikt over een eigen parkeerplaats. Door de vrijstaande ligging midden in de Drentse bossen dé ideale plek om een fijne vakantie te beleven. De bungalow is te bereiken via een zandpad, zodat u optimale rust, ruimte en privacy ervaart. Dit luxe vakantiehuis is in Amerikaanse Country-stijl gebouwd en ingericht en biedt u een unieke beleving op een toplocatie.

Eropuit in Diever

Combineer uw vakantie bij Bungalow Diever met een leuk dagje eropuit. Zo is er alleen al in Diever veel te zien, te doen en te beleven. Zo kunt u meedoen aan de Wandel- of Fiets4Daagse, een spectaculaire tentoonstelling bezoeken in het Shakespearetheater of aankopen doen op de kunstmarkt of struunmarkt.

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden voor een uitje in de omgeving, neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van de leukste eropuit-tips.

Ontdek de natuurrijke provincie Drenthe

Ons Drentse heerlijke huisje liggen midden in bossen en kijken uit op Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit het grootste Nationaal Park van Drenthe en ook groots in haar schoonheid. Van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras: deze prachtige vergezichten maken uw fiets- of wandeltocht helemaal compleet. Het Buitencentrum Drents-Friese Wold organiseert diverse activiteiten. Ga mee met de boswachter of volg het paddenpad. En dat gewoon naast de deur, wat wilt u nog meer? Geniet van een ontspannen vakantie en ervaar de rust en de stilte in Diever.

Meer informatie over ons heerlijke huisje in Drenthe

Wilt u eerst meer weten over een heerlijk huisje in Drenthe bij Bungalow Diever, neem dan contact met ons op. Of maak direct een prijsopgave en reserveer online!

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Heerlijke huisjes Drenthe | Bungalow Diever