Jubileumjaar 2021: Shakespeare al 75 jaar in Diever!

shakespeare theater bungalow diever 03Waant u zich in de wereld van Wiliam Shakespeare in het Shakespearetheater. Elk jaar weer een groot succes en zeer geliefd bij duizenden bezoekers. Dit jubileumjaar speelt de theatergroep 2 stukken in één voorstelling: de tragikomedie ''Macbeth en de Comedy of Errors''. Combineer uw verblijf op Bungalow Diever met een gezellig avondje uit naar het Shakespearetheater.

Jubileum wordt verschoven naar 2021

Het bestuur van het theater heeft besloten dit jaar vanwege de coronacrisis geen voorstellingen te spelen en het volledige jubileumprogramma door te schuiven naar 2021. Gezien de omstandigheden is het niet meer mogelijk het programma uit te voeren.

Shakespeare theater naast Bungalow Diever

Het Shakespearetheater van Diever ligt naast Bungalow Diever. Dit theater speelde al voorstellingen in 1946 is inmiddels uitgegroeid tot een zeer bekend openluchttheater in Nederland. Elke jaar geven de toneelspelers een andere draai aan de toneelvoorstellingen van Shakespeare. Romeo & Julia, Othello en Hamlet zijn enkele voorbeelden van bekende toneelstukken die worden gespeeld in het Shakespearetheater.

Het naastgelegen openlucht theater is bekend bij menig Shakespeare liefhebber. Het theater biedt plaats aan 1.000 bezoekers. Onlangs hebben ze naast het bestaande theater nog een heel bijzonder theater gebouwd, het globe theater. Wilt u nu alvast een rondleiding door het theater, maak dan een virtuele tour door het theater. Klik hier om een virtuele tour te maken.

Lees minder

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Bekijk ons aanbod
Shakespeare Theater Diever | Drenthe