Wij heten u van harte welkom op Bungalow Diever!

Bungalow Diever is een kleinschalig vakantiepark midden in de Drentse natuur. De 5 vakantiehuizen en bungalow liggen allen vrijstaand midden in het bos en kijken uit op Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Gastvrijheid, persoonlijk contact en rust & comfort, dat zijn de speerpunten van Bungalow Diever.

Een stukje historie…

bungalowdieverTot 2020 maakten de vakantiehuizen van Bungalow Diever onderdeel uit van Camping Diever. Hans en Marjan Ike zijn bijna 30 jaar eigenaar geweest van Camping Diever, een rustige boscamping met vele mogelijkheden voor jong en oud. Waar men in het begin nog enkel kon kamperen, kwamen er gaandeweg steeds meer verhuurmogelijkheden bij. Van Boomhut XXL tot blokhut, van Country House tot bungalow.

In 2020 hebben ze de camping verkocht aan hun zoon Niels en zijn vrouw Shirley. De vakantiehuizen en bungalow blijven echter in eigendom van Hans en Marjan Ike. “De passie voor de recreatiebranche en het fantastische plekje in het bos willen we nog even niet loslaten en we willen u dan ook graag blijven verwelkomen in onze vakantiehuizen.”

Wilt u een vakantiehuis reserveren of heeft u nog vragen, dan kunt u altijd Marjan bellen. Een vertrouwd gezicht en de service zoals u van ons gewend bent.

Wij hopen u nog vaak als onze gast te mogen ontvangen in Diever.

Een gastvrije groet,

Hans en Marjan Ike

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Bekijk ons aanbod
Over Bungalow Diever