Luxe vakantiewoning Drenthe: Country House Eagle Rock

8 persoons vakantiehuis huren drenthe eagle rock bungalow diever 02Luxe vakantiewoning in Drenthe? Huur dan het nieuwe luxe vakantiehuis van Bungalow Diever: Country House Eagle Rock. Dit luxe vakantiehuis is gebouwd in dezelfde stijl als de andere vakantiehuizen en uiteraard voorzien van alle gemakken. Een luxe vakantiehuis met 4 slaapkamers en geschikt voor 8 personen.

Vanuit de comfortabele vakantiewoning kijkt u uit op Nationaal Park Drents Friese Wold. Dat maakt dit country house dé perfecte locatie voor een originele overnachting!

Origineel overnachten in een luxe vakantiewoning in het Drentse Diever

Country House Eagle Rock is zeer comfortabel en luxe ingericht. Zo is de woonkamer is voorzien van een houtkachel. De open keuken is compleet ingericht inclusief diverse inbouwapparatuur.

8 persoons vakantiehuis huren drenthe met jacuzziDeze luxe vakantiewoning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers. Op de begane grond treft u een 1 grote slaapkamer met badkamer en op de eerste verdieping nog 3 slaapkamers en een extra badkamer. Dekbedden en kussens zijn reeds aanwezig en indien gewenst kunt u bij ons linnenpakketten huren.

Voor uw gemak staat er in de bijkeuken een wasmachine tot uw beschikking.

Kom ook origineel overnachten in onze luxe vakantiewoning in Drenthe

Wilt u origineel overnachten in deze luxe vakantiewoning in Drenthe bij Bungalow Diever, grijp dan nu uw kans. Vanuit dit luxe country house wandelt u rechtstreeks de prachtige natuur van Diever in. Geniet van een ontspannen vakantie en ervaar de rust en de stilte in Diever.

Ontdek de Drentse cultuur tijdens uw vakantie

In en rondom Diever zijn er talloze mogelijkheden om de Drentse cultuur te proeven. Zo kunt u zich in de wereld van Shakespeare wanen door een bezoek te brengen aan het Shakespearetheater in Diever. Elk jaar wordt er een andere tentoonstelling gegeven in dit zeer bekende openluchttheater in Nederland. 

In Drenthe vindt u ook vele musea waar u de Drentse cultuur kunt ontdekken. Enkele voorbeelden zijn het Drents Museum in Assen, het gevangenismuseum in Veenhuizen, Kamp Westerbork, het historische dorpje Orvelte of het Veenpark bij Emmen. 

Wandelen of fietsen in de prachtige natuur

wandelen fietsen drenthe bungalow diever 05In het aangrenzende Nationaal Park Drents-Friese Wold en het nabijgelegen Nationaal Park Dwingelderveld lenen zich uitstekend om wandel- of fietstochten te maken. Ook kunt u door middel van het knooppuntennetwerk van punt naar punt fietsen of wandelen om de mooiste routes door de natuur, over de heide en door kleine dorpjes te volgen. Op de receptie kunnen wij u meer informatie geven over de diverse routes en liggen er routes voor u klaar. Loop gerust even bij ons binnen, we helpen u graag op pad.

Meer informatie over dit vakantiehuis in Drenthe

Wilt u eerst meer weten over dit vakantiehuis in Drenthe, neem dan contact met ons op. Of reserveer direct online!

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Bekijk ons aanbod
Luxe vakantiehuis Drenthe | Bungalow Diever