Origineel overnachten in Drenthe: Country House Het Woudhuis 

6 persoons vakantiehuis woudhuis huren drenthe bungalow diever 01Origineel overnachten in Drenthe? Maak kennis met Country House Het Woudhuis. Een bijzondere sfeer, ongekend veel luxe en compleet ingericht in de Amerikaanse Country stijl. Hier kunt u verblijven als nooit te voren. Bovendien is dit vakantiehuis van alle gemakken voorzien en wel heel uniek gelegen.

Vanuit het comfortabele vakantiehuis kijkt u uit op Nationaal Park Drents Friese Wold. Dat maakt dit vakantiehuis dé perfecte locatie voor origineel overnachten in het Drentse Diever

Origineel overnachten in een luxe vakantiehuis in Drenthe

6 persoons vakantiehuis woudhuis huren drenthe bungalow diever 01Luxe vakantiehuis huren in Drenthe? In Country House Het Woudhuis kunt u uiteraard origineel overnachten in Drenthe. Zo beschikt dit vakantiehuis over een woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. Als klapper op de vuurpijl kunt u 's avonds lekker genieten voor de openhaard en bij aangename temperaturen kunt u gezellig op het terras in de tuin zitten. Natuurlijk is dit vakantiehuis voorzien van gratis wifi. 

De keuken is voorzien van allerlei gemakken en extraatjes zoals inbouwapparatuur en een gezellige zithoek. De slaapkamers zijn ruim en 2 van de 3 slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. In de badkamer treft u een douche, toilet en wastafel.

Maak kennis met de Drentse cultuur

wandelen fietsen drenthe bungalow diever 01Wanneer u aan Drenthe denkt, dan denkt u misschien wel aan de hunedbedden. Om een hunebed te bewonderen hoeft u niet heel ver te reizen, want achter Bungalow Diever ligt een hunebed. Ook vindt u in Drenthe vele musea waar u nog meer van de Drentse cultuur kunt ontdekken. Enkele voorbeelden zijn het Drents Museum in Assen, het gevangenismuseum in Veenhuizen, Kamp Westerbork, het historische dorpje Orvelte of het Veenpark bij Emmen. 

Origineel overnachten in een natuurrijke omgeving

6 persoons vakantiehuis woudhuis huren drenthe bungalow diever 01Vanuit dit comfortabele en luxe vakantiehuis wandelt u rechtstreeks de prachtige natuur van Nationaal Park Drents-Friese Wold in. Dit het grootste Nationaal Park van Drenthe en ook groots in haar schoonheid. Van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras: deze prachtige vergezichten maken uw fiets- of wandeltocht helemaal compleet. Het Buitencentrum Drents-Friese Wold organiseert diverse activiteiten. Ga op pad met de boswachter of volg het paddenpad. 

En dat gewoon naast de deur, wat wilt u nog meer? Geniet van een ontspannen vakantie en ervaar de rust en de stilte in Diever.

Meer informatie over origineel overnachten bij Bungalow Diever

Wilt u origineel overnachten in Drenthe, grijp dan nu uw kans en reserveer direct online!

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Bekijk ons aanbod
Luxe vakantiehuis Drenthe | Bungalow Diever