Vakantie met de hond in Drenthe? Natuurlijk bij Bungalow Diever!

Op vakantie met de hond in Drenthe? Wij heten u en uw trouwe viervoeter van harte welkom bij Bungalow Diever! Wat Bungalow Diever dé ideale uitvalsbasis maakt voor een vakantie met de hond? In de omgeving zijn er vele prachtige natuurgebieden. Wandelen, fietsen en ravotten in de bossen, het kan allemaal!

Wandelen met uw hond in Nationaal Park Drents-Friese Wold

6 persoons vakantiehuis woudhuis huren drenthe bungalow diever 01Bungalow Diever grenst aan Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit park is een paradijs voor uw hond. Zo zijn er grote losloopgebieden waar uw hond zich heerlijk kan uitleven en kunt u de ‘Natteneuzen-route’ volgen. Ondertussen geniet u van de prachtige vergezichten van bos, heide en stuifzanden.

Bekijk hier de brochure van Staatsbosbeheer met meer informatie over hondenuitlaatplaatsen in de directe omgeving.

Hondvriendelijk vakantiehuis

Ons hondvriendelijke vakantiehuis heeft een grote tuin waar uw hond heerlijk los kan lopen. Tijdens uw vakantie met de hond bij Bungalow Diever gaan wij er natuurlijk ook vanuit dat u uw huisdier niet langdurig alleen laat. Uw hond wil natuurlijk ook van alles beleven en gezellig bij u zijn.

Meer informatie over een vakantie met de hond

Wilt u meer weten over een vakantie met de hond in Drenthe bij Bungalow Diever? Neem dan contact met ons op of reserveer online direct uw vakantie!

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Vakantie met hond in Drenthe | Bungalow Diever