Vakantie met de hond in Drenthe? Natuurlijk bij Bungalow Diever!

Op vakantie met de hond in Drenthe? Wij heten u en uw trouwe viervoeter(s) van harte welkom bij Bungalow Diever! Zo kunt u bij ons hondvriendelijke vakantiehuizen huren, zoals onze bungalow of Country Houses. Wat Bungalow Diever dé ideale uitvalsbasis maakt voor een vakantie met de hond? In de omgeving zijn er vele prachtige natuurgebieden. Wandelen, fietsen en ravotten in de bossen, het kan allemaal!

Wandelen met uw hond in Nationaal Park Drents-Friese Wold

6 persoons vakantiehuis woudhuis huren drenthe bungalow diever 01Bungalow Diever grenst aan Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit park is een paradijs voor de honden. Zo zijn er grote losloopgebieden waar uw hond zich heerlijk kan uitleven en kunt u de ‘Natteneuzen-route’ volgen. Ondertussen geniet u van de prachtige vergezichten van bos, heide en stuifzanden.

Bekijk hier de brochure van Staatsbosbeheer met meer informatie over hondenuitlaatplaatsen in de directe omgeving.

Hondvriendelijke vakantiehuisjes

Onze hondvriendelijke vakantiehuizen hebben een grote tuin waar uw hond heerlijk los kan lopen. De vakantiehuizen Eagle Rock en Het Woudhuis hebben een omheinde tuin waardoor uw hond onbezorgd buiten kan spelen. Tijdens uw vakantie met de hond bij Bungalow Diever gaan wij er natuurlijk ook van uit dat u uw huisdier niet langdurig alleen laat. Uw hond wil natuurlijk ook van alles beleven en gezellig bij u zijn.

Zoek in ons aanbod

Meer informatie over een vakantie met de hond

Wilt u meer weten over een vakantie met de hond in Drenthe bij Bungalow Diever? Neem dan contact met ons op of reserveer online direct uw vakantie!

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Bekijk ons aanbod
Vakantie met hond in Drenthe | Bungalow Diever